Želim se naučiti umiriti in zbrati, odpraviti stres ter obogatiti svoje življenje s stanjem notranjega ravnovesja, umirjenosti in zadovoljstva. 

Prijavljam se na 6-dnevni tečaj tehnike Transcendentalne meditacije v Ljubljani
s pričetkom v petek 25. maja 2018.

Če bi imeli radi prost vikend, lahko začetni del tečaja opravite že dan prej (v četrtek in petek dopoldne). V tem primeru opravite petkovo predavanje v četrtek dopoldne, sobotno učenje TM pa v petek dopoldne. V nedeljo zvečer se potem pridružite ostali skupini in nadaljujete tečaj po rednem urniku. V tem primeru odkljukajte to možnost v prijavnici.

Za cene, urnik in podrobnejši opis učenja Transcendentalne meditacije kliknite tukaj.

Pred tečajem boste na vsakih par dni po e-pošti prejeli 18 zelo zanimivih gradiv, napisanih samo za prijavljene na tečaj Transcendentalne meditacije!

 
Izpolnite kratko prijavnico spodaj, ter navedite svoj e-mail naslov, na katerega boste prejemati gradiva ter vse napotke glede tečaja.

 
Potrebujete pomoč ali imate vprašanja?

Če imate kakršno koli vprašanje glede Transcendentalne meditacije, tečaja ali pa prijave na tečaj, lahko vselej pokličete po telefonu ali pošljete e-sporočilo.

051-303939
info@atma.si

 
 
Vaši podatki ne bodo posredovani nikomur, temveč uporabljeni zgolj za potrebe obveščanja glede tečaja TM.
* označuje zahtevano
Telefonska številka je potrebna za hitrejše usklajevanje terminov

Od prejemanja gradiv se vedno lahko odjavite tako, da kliknete na povezavo "Odjava", ki se nahaja na dnu vsakega sporočila ali pa pošljete sporočilo kot odgovor na prejeto e-gradivo. ATMA center bo uporabljal vaše podatke zgolj za namen obveščanja po e-pošti. Spodaj najprej odkljukajte polje "Dovoljujem pošiljanje e-sporočil na svoj zgoraj vpisani e-naslov", s katerim privolite v pošiljanje gradiv na vaš e-naslov, nato pa kliknite na oranžen gumb na koncu prijavnice:

Email Marketing Powered by Mailchimp